Joan Carles Prats, escola d'educació canina
Joan Carles Prats, escola d'educació canina

Joan Carles Prats. Educador Caní

"Educació canina és qüestió de costums"

Joan Carles Prats és un educador caní de vocació. Durant més d’18 anys ha estat al costat d’amos i gossos buscant aquell punt d’equilibri necessari per a una bona convivència.

El seu prestigi es deu al disseny i a l’estructura dels seus programes educatius, en què té en compte la didàctica pel propietari i la motivació positiva del gos.

La seva especialitat són els tractaments pràctics d’alteracions de la conducta canina en ambients familiars pel gos i el propietari, tot i que també dóna cursos de formació per a monitors d’Agility i Clicker. És també instructor titulat per la Generalitat de Catalunya de gossos d’utilitat i professor d’Agility. A més, treballa amb diversos veterinaris i etòlegs, col·labora en programes de ràdio i televisió i escriu en revistes del sector.

M'agrada veure que les famílies poden gaudir del seu dia a dia sense que els seus gossos suposin un impediment. He vist gent que no pot anar de vacances o que no pot dur el seu gos a un dinar familiar perquè el seu comportament desmesurat no els ho permet. I em satisfà molt sentir que finalment han pogut anar a tal lloc o tal altre gràcies a l'eduació que hem treballat plegats.

Joan Carles Prats

© 2008 Joan Carles Prats, Escola Canina | info@joancarlesprats.com | 629 11 36 62 | disseny web Grey Garlanda